shoplog

Shoplog vrijmarkt Koningsdag

En grijze dag, koningsdag. Tot de zon opeens begon te schijnen en we besloten toch even naar de vrijmarkt in Vlissingen te gaan. Wie weet of we nog iets leuks konden scoren. Helaas begon het te regenen toen we aankwamen. Toch nog even een rondje gedaan en daar heb ik geen spijt van, want ik ben heel goed geslaagd. Zomaar opeens veel leuke kleding voor Yarah gescoord.

IMG_3031
Is het shirtje niet ontzettend lief. Ik zag hem liggen en ik dacht die moet ik meenemen. Hij is van de Zara. Ook nam ik deze maillot mee, altijd handig en hij zag er als nieuw uit.

IMG_3036
Ik ben hier ZO BLIJ mee, zo leuk. Echt ik vraag me af hoeveel het gedragen is. Voor maar € 1 euro gekocht. Zo weinig. Ik weet zeker dat Yarah hier heel veel plezier van gaat hebben.

IMG_3052
Zo leuk alweer. Ook van de Zara. Een leuk kleurtje met een leuke tekst. Ook maar € 1 euro.

IMG_3043
Poesjes, Yarah is er helemaal dol op. Iauw Iauw zegt ze dan of Poe. Dit shirt ging dus ook mee. Hij is van de H&M.

IMG_3059
Twee broekjes van de Zara. Leuk leuk! Ik hou van die echte meisjesbroekjes.

Is het geen leuke kleding die ik geshopt heb. Allemaal tweedehandse kleding, maar wat ben ik er blij mee. Ik ben blij verrast met wat ik heb gevonden op de vrijmarkt. Helemaal onverwachts deze shoplog haha!

Alles kostte trouwens maar € 7 euro bij elkaar, zo weinig. 

Ben jij naar de vrijmarkt geweest op koningsdag en heb je iets leuks gevonden?

Liefs Wilma

 

22 thoughts on “Shoplog vrijmarkt Koningsdag

  1. Leuk hoor! Ik kijk eigenlijk nooit bij kleding, alleen speelgoed. Wij waren op zoek naar Dora en Diego Dvd’s voor onderweg naar Italie. En Puzzels. Uiteindelijk 5 Dora & Diego Dvd’s en een Dora puzzel. Voor 6 euro. Goed geslaagd dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge