ledikant dekbedovertrek

Shoptip! Ledikant dekbedovertrek van Ikea

Laatst was ik bij Ikea lekker aan het shoppen. Ik was op zoek naar een dekbedovertrek voor Yarah´s ledikant. Toen zag ik toch een leuk dekbedovertrek. Wit en roze met wolkjes, echt te leuk! Hij was er ook in het blauw, dus ook jongens mama´s kunnen hun hart ophalen.

ikea
Dit is het dekbedovertrek wit met roze wolkjes. Waar ik zo blij van werd is dat er ook een hoeslaken bij zit. Roze met witte wolkjes. Ook zit er een kussensloop bij.  Dit alles voor maar € 12,95. Hij was er ook in het lichtblauw.

ledikant dekbedovertrek
Het staat zo lief! Toen ik Yarah naar bed bracht zei ze: Mooi mooi.. Haha!

IMG_5280

Bekijk het ledikant bedset op de site van Ikea.

Ben jij ook enthousiast geworden over het ledikant dekbedovertrek set? Zou jij hem kopen?

Liefs Wilma

 

11 thoughts on “Shoptip! Ledikant dekbedovertrek van Ikea

  1. Wat een schattig overtrekje! Mijn schoonmoeder heeft een aantal hele leuke ledikantovertrekjes voor Fiene gemaakt, dus wij hebben er geen meer nodig. Anders was ik wel even richting Ikea gegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge