speelgoed dreumes

Speelgoed dreumes | dit vindt Yarah heel leuk

Yarah kan heel goed spelen. Altijd natuurlijk het liefst met mij, maar ook alleen. Ze heeft zo wel haar favoriete speelgoed en het leek me leuk dat eens aan jullie te laten zien. Waar speelt een dreumes nou graag mee?

Yarah heeft enorm veel speelgoed. Vroeger dacht ik dat ik vast nooit zoveel zou gaan verzamelen, maar hé het gaat vanzelf. Sinterklaas en dan nog eens jarig zijn, zo af en toe eens een cadeautje krijgen. Ik vind het niet erg hoor, nee juist leuk als Yarah fijn kan spelen. Yarah speelt met bepaalde dingen nu erg graag en dat is leuk om te zien.

Speelgoed dreumes

Vormendoos

IMG_0239
Yarah vindt het enorm leuk om hier mee te spelen. Hier speelt ze echt superveel mee. Ze probeert echt de blokjes door de gaatjes te doen en dat is een leuke ontwikkeling. Goed om zo te oefenen!

Boekjes

IMG_0241
Boekjes, Yarah kan er geen genoeg van hebben. Ze leest zelf ook vaak uit de boekjes, maar het leukst is het natuurlijk als ik voorlees. Woordjes leren en dingen herkennen. Ik merk dat het echt een goede manier is om dat te stimuleren. Ook leuk om even een momentje samen te hebben.

Ballen

IMG_0244
Samen een bal over rollen is helemaal in hier in huis. Leuk dat ze dat vindt. Zelf vermaakt ze zich er ook mee en in plaats dat ze de bal dan naar voren gooit, gooit ze hem over haar schouder naar achter. Zo grappig!

Telefoontjes

IMG_0247
Alles met geluidjes is zoiezo erg leuk. Maar deze telefoon en mobiel helemaal. Samen zijn we dan aan het ´nep´ bellen. Hallo hallo!

Loopauto

IMG_0253
Deze loopauto is geweldig, maast dat hij er leuk uit ziet maakt hij ook geluid. Toet toet is horen we hele dagen. De laatste tijd krijgt ze de auto steeds meer vooruit en dat is super leuk om te zien!

Yarah speelt ook vaak met haar pop, die ben ik alleen vergeten op de foto te zetten. Yarah vindt ook veel leuk wat geen speelgoed is. Zo speelt ze vaak met haar schoenen en mijn handtas.

Waar speelt jouw kindje graag mee?

Liefs Wilma

Volg je me al op Facebook? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe blogs en andere leuke nieuwtjes.

9 thoughts on “Speelgoed dreumes | dit vindt Yarah heel leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge