tips slaapkamer

Tips voor een slaapkamer om in weg te dromen

Ik bof maar met mijn slaapkamer. Voor mijn verjaardag heeft Michiel echt een prachtig ´Pinteresty´ bed gemaakt. Wat is het fijn om daar in te kruipen en in weg te dromen. Ik geef jullie tips hoe je een slaapkamer creëert om in weg te dromen.

Een bed waar je in wilt liggen
Het bed is natuurlijk het meest belangrijk. Het is de eyecatcher van je slaapkamer. Denk dus goed na welk bed je wilt. Ik heb het maar getroffen met mijn man die zo´n mooie kamer voor me heeft gemaakt. Kijk eens rond op pinterest, daar staan echt veel ideeën. Ons bed is gemaakt van palethout, dit heeft ons niks gekost. Je moet het wel erg goed schuren, dit is belangrijk. Wat ik zo leuk vind aan ons bed is dat hij hangt aan touwen.

Een mooi dekbed
Koop een mooi dekbed. Heb je een drukke slaapkamer, zoals bijv. de muren. Kies dan juist een rustig dekbed. Een simpel wit dekbed kan juist veel rust geven. Dit vind ik erg belangrijk in een slaapkamer.

Dekens en Kussentjes
Mocht je een rustige slaapkamer hebben, leuk het op met leuke dekentjes en kussentjes. Je kan ook kiezen voor een mooie sprei. Zo leg ik graag een deken over het witte dekbed heen en leg ik nog wat kussens neer. Ik vind het er dan zo gezellig uit zien, dat maakt mij dan echt blij. Ook vind ik het dan erg fijn om mijn bed in te kruipen.

IMG_9646

Koop leuke accessoires
Koop leuke accessoires voor in de slaapkamer. Een leuke plant en leuke vaasjes. Zet ook een een vaas bloemen neer. Dit vrolijkt een kamer echt op en je krijgt er een blij gevoel van. Zo heb ik een leuk bijzettafeltje gekocht en daar wat accessoires op gezet. Ook kocht ik een leuk mini-boompje bij de Ikea.

Brand kaarsjes
Michiel en ik vinden het erg leuk om onze kamer wat romantisch te maken. Deze steken we zeker niet elke dag aan, maar wel zo af en toe. Het geeft een gezellige sfeer en het is zeker romantisch. Michiel had er veel gekocht in de stijl van onze slaapkamer. Leg ook altijd een aansteker in de kamer, zodat je ze altijd aan kan doen.

Ik kan met deze tips voor een slaapkamer in de mijne echt lekker wegdromen. Ik word blij als ik mijn bed instap, want het ziet er gewoon zo leuk uit. Ook overdag wil ik wel eens op bed ploffen om even bij te komen of een boek te lezen.

Hoe maak jij je slaapkamer gezellig? Heb jij nog een tip? Laat het me weten in een reactie!

Liefs Wilma

7 thoughts on “Tips voor een slaapkamer om in weg te dromen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge