pickwick vragen

De vragen van Pickwick theezakjes

Al een poos geleden kocht ik thee van Pickwick en ik dacht, ah wat leuk er zit een vraag aan. In de loop van de tijd heb ik vragen verzameld en die wil ik in deze blog gaan beantwoorden.

Ben je liever populair of ben je liever slim?

Tsja, gewoon slim of echt een nerd? Ik zou namelijk geen nerd willen zijn, haha! Maar anders zou ik wel slim willen zijn. Hoewel populair is ook fijn. Misschien denk je daar kom je toch nergens mee in het leven. Nou als vlogger of blogger wel natuurlijk. Ook vind ik het fijn als mensen mij leuk vinden, anders word ik toch wel onzeker.

Wat is je droombaan?

Ik heb heel wat ideetjes voor banen gehad in mijn leven, maar ik had nooit echt de gedachte ´dat wil ik worden´ Ik vind namelijk echt veel leuk. Ik ga nu leren voor kapster en ik hoop daar een leuke baan van te krijgen. Ook wil ik er altijd graag bij bloggen en ik geef het gewoon toe. Hoe leuk zou het zijn als dat je baan zou kunnen worden?! Dus dat ook. Ook hou ik altijd in mijn hoofd dat ik graag bruiloft stylist wil worden. Een grote interesse van mij, waar ik zo nu en dan weleens wat mee doe. Toch hou ik dit meer voor de toekomst.

Wat doe je het liefst op een regenachtige dag?

Kijk een normale regendag, dan blij ik binnen en doe ik wat aan het huishouden en speel ik met Yarah. Blog ik nog wat. Als ik kijk naar wat ik het allerliefst zou doen, dan is dat net anders. Lekker met Michiel lang in bed blijven liggen. Samen iets bakken, met behulp van Yarah natuurlijk. Misschien nog wel erop uit trekken. Dan wel iets wat overdekt is.

Wat staat er nog op je bucketlist?

Ik denk best veel eigenlijk. Gewoon allemaal gekke en mooie dingen of avonturen. Laatst zat ik met Michiel ´s avonds op de bank en zeiden we nu zouden we gewoon in slaap moeten vallen en de nacht op de bank samen slapen, dus dat staat er ook op. & ik wil heel graag dit jaar met Yarah naar een warm land, dus dat gaan we in het najaar doen.

In welk tijdperk zou je willen leven?

Haha daar kan ik heel kort in zijn, in het nu. Ik vind deze tijd gewoon heel fijn. Het past bij mij. Hoewel niet alles natuurlijk, maar dat zal je in elk tijdperk wel hebben. Ik heb bijvoorbeeld een vriendin die denk ik het liefst in de jaren 30 had geleefd, zo leuk.

Wat wilde je worden toen je klein was?

Haha juf. Mijn ouders zeiden een keer voor de grap, dan trouw je niet hoor. Ik had allemaal juffen op school die ouder waren en vrijgezel. Toen had ik besloten dat ik dat niet meer wilde worden. Had ik uiteindelijk toch niet gewild. Of wel misschien, want ik leerde voor onderwijsassistente op het speciaal onderwijs. Dat wilde ik wel heel graag worden, maar geen echte juf.

 Ben je liever lang en dik of of klein en atletisch?

Klein en atletisch, duh! haha! Nee klein ben ik al. 1,62. Hier kan ik prima mee leven, dar vind ik echt zo niet erg. Michiel viel juist op kleine meisjes, dus had ik daar weer voordeel mee ;)

Ben je een pessimist of optimist?

Doe maar optimist. Natuurlijk zie ik ook weleens iets niet zitten, maar toch kan ik me daar snel overheen zetten. Dit is niet altijd zo geweest hoor. Ik zie graag het mooie en positieve overal van in. Alles heeft een doel en een reden bedenk ik mij altijd.

Dat waren de vragen en weet jij weer wat meer over mij! & ik vraag mij af… wat staat er op jouw bucketlist?

Liefs Wilma

5 thoughts on “De vragen van Pickwick theezakjes

  1. Leuk dat je er een blogje van hebt gemaakt, dit was ik ook van plan (was ook al druk aan het verzamelen haha).
    Leuk om op de bucketlist ook kleinere dingen te zetten, zoals slapen op de bank.
    Voor nu is mijn grootste wens van mijn bucketlist afstuderen en hopelijk gaat dit er binnen een paar maanden van komen. Verder heb ik heel veel zin om weer lekker te gaan bbq’en in de tuin, misschien niet direct iets voor een bucketlist omdat ik dat elk jaar wel doe, maar voor nu staat het wel op mijn mensenlijstje.
    Hanna @ eenbezigbijtje.nl onlangs geplaatst…WOENSDAG GEHAKTDAG – Mexicaanse ovenschotel met een twistMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge