eet op een dag

Wat ik eet op een dag

Ik ben wel eens benieuwd naar wat iemand nou op een dag eet. Toen kwam ik op het idee om het eens aan jullie te laten zien. Wat eet ik nou eigenlijk?

Voor mijn gezondheid probeer ik gezond te eten, en tsja dat lukt niet altijd. Snik. Ik hou nou eenmaal heel erg van zoetigheid. Een echte zoetekauw dus. Dit is alleen niet goed voor mij, want ik heb een lage bloedsuikerspiegel. Zoiezo niet goed natuurlijk, maar hé voor mij dus helemaal niet. Ook mag ik geen tarwe, hier ben ik intolerant voor, dit betekend niet allergisch, maar wel er tegenaan. Dus kan je het alsnog beter niet eten. Wat eet ik dus wel?

IMG_0668
Ik begin de dag met een groene smoothie, een goede start nietwaar?!

IMG_0663
Tussendoortje, één voor Yarah een één voor mij.

IMG_0720
Later neem ik nog wat van deze frambozen, mmm zo lekker! Eigenlijk eet ik altijd veel kleine dingen de hele dag door. Nooit echt drie grote maaltijden.

IMG_0718
Oh oh, die hadden we in huis en kon ik dus echt niet laten liggen ;)

IMG_0727
Ik ben dus verslaafd aan groente thee, lekker dat dat is zeg. Dit is de smaak Orange & Ginger. Ook ben ik helemaal gek op gekookte eitjes, dus ik eet dat regelmatig als middageten.  Misschien merk je wel, dat ik geen grote eetmomenten heb. Deze creëer ik wel voor Yarah en ik zorg dan altijd dat ik ook iets eet.

IMG_0746
Gekookte appeltjes met kaneel en rozijntjes, een heerlijk en gezond tussendoortje. Yarah is er ook dol op, dus hebben we dit bakje samen opgepeuzeld :)

IMG_0749
Een koffietje, het is oploskoffie, dit vind ik veel lekkerder dan normale koffie.

IMG_0751
Met een speculaasje erbij. Ik heb echt fases dat ik dit koekje lekker vind.

IMG_0760
Nou het ziet er prachtig uit, maar het was enorm lekker! Kip cordonbleu met zelfgemaakte frietjes uit de oven en worteltjes.

Dit is dus wat ik eet op een dag of eigenlijk overdag. Ik vind het zo best oké, kijk ik eet echt dus nog suikers en het zou beter zijn om het niet doen. Ik ben alleen bang dat als ik het niet doe, ik het juist wel wil, mij kennende. Dus voor mij is dit wel een goede balans.

Eet jij gezond? Hoe ziet jouw eetpatroon er uit? Ik ben best wel benieuwd, laat het me weten in een reactie.

Liefs Wilma

13 thoughts on “Wat ik eet op een dag

    1. ken ik helemaal, ik heb een eetprobleem gehad, was heel dun en totaal ongelukkig, dat dus nooit meer en ik kan ook heel erg genieten van een heerlijk frietje :) lekker blijven doen :)

  1. Je eet wel gezond. Wel zijn het echt hele kleine porties :). Ik probeer ook gezond te leven, maar ik houd ook heel erg van eten. Dus soms schiet het erbij in. Liefs Marjon

  2. Lekker die frambozen haha. Volgens mij is het trouwens wel goed voor je om drie keer een vast eetmoment te hebben, en daarnaast nog wat tussendoortjes.
    Maar dat is natuurlijk waar je je zelf fijn bij voelt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge