What´s going on? #1

What´s happening? Vandaag heb ik zin om even te kletsen. Wat ik normaal in een dagboek zou kunnen schrijven doe ik gezellig even hier. Over van alles wat me bezig houd!

Vandaag ben ik me helemaal moe aan het werken. Overal fondant en poedersuiker. Ik plak van top tot teen en ook Yarah trekt alles uit de kast. What´s going on? Jaa! Ik ben een bruidstaart aan het maken! Mijn oom gaat aanstaande donderdag trouwen en ik kreeg deze bijzondere eer. En mijn meisje kan kruipen, dus alles is nu zeeeer interessant. Kastjes gaan open alles gaat er uit. Zo was ik haar een klein momentje uit het oog en zat madam in de gang.  Alle schoenen uit het schoenenkastjes, de luiertas was helemaal leeggehaald en alles lag overal. En tot overmaat van ramp lag er een pak koeken in de luiertas, maar toen niet meer natuurlijk. De hele gang onder de koek kruimels. Haha, ik vind dit echt genieten hoor! Ik vind het super om dan even om een hoekje te kijken hoe ze in haar eigen wereldje bezig is.

Maar tot de orde van de dag! Ik ben dus een bruidstaart aan het maken. Vanaf maandag ben ik er al druk mee. Ik kan natuurlijk nog geen geheimen verklappen, dat zou niet tof zijn voor het bruidspaar! Nu klink ik net Vlaams hè! Dat zou echt niet TOF zijn! En dan met die klemtoon, haha! + zachte G. Ik heb gister tot wel half twee ´s nachts doorgewerkt aan onderdelen voor de taart. Er mag natuurlijk niks mis gaan, dus ik begon op tijd. Aangezien ik snel moe ben zit er zoiezo niets anders op! Die mooie taart moet een hele reis gaan maken. Van wel een goede twee uur, hopelijk overleeft hij het. Een beetje spannend is het wel dus. Maar ik heb gelukkig aan alles gedacht. Zeg ik nu dan. Ik heb er veel zin in, een leuke, gezellige dag met de familie. Ik ben gek op bruiloften, mocht je het nog niet weten. Ik heb ook een trouwblog, maar ik merkte dat ik het toch leuker vond om over het hele plaatje te gaan bloggen. Ik merk dan ook dat ik veel meer inspiratie heb. Ik heb er ook gewoon veel meer lol in. Het is echt een leuke hobby van me geworden!

Terug to the point, ik ben nu aan het uitpuffen van het bakken van alle biscuits en het opruimen daarvan. Heel mijn leven draait gewoon nu hier om hè! Terwijl ik aan nog meer dingen moet denken voor die dag. De kleertjes liggen in ieder geval al klaar, ik heb een hele mooie rok van de H&M. Ik denk dat ik een blog maak van de trouwdag, als dat mag. Zoiezo misschien leuk om mijn outfit te laten zien en die van Yarah. De kleertjes van Yarah heb ik zelf gepimpt, erg makkelijk, maar het resultaat is echt superleuk! Het is voor de eerste keer dat Yarah meegaat naar een bruiloft, ik hoop maar dat dat goed gaat. Nou, ik ga mijn bedje maar eens op zoeken en proberen mezelf weer te resetten!

Wat houd jou bezig op het moment?

Dag lieve mensen,

XX Wilma

Ps. Ik vind het trouwens heel leuk om te zien dat mijn blog steeds meer word gelezen! Dankjulliewel! Ik vind het erg gezellig!

 

4 thoughts on “What´s going on? #1

  1. Lieve Wilma, wat kun je alles toch leuk beschrijven! Wow, heel spannend, om zo’n bruidstaart te maken, die ook nog een reis moet maken! Heel veel plezier met z’n drietjes vrijdag!!! En schrijf maar eens hoe het was en laat zien, hoe je er uit zag! liefs van tante Lies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge