2 jaar

Yarah alweer 2 jaar

Afgelopen tijd had ik niet veel blogs meer geschreven, dus kwamen er ook weinig updates over Yarah. Wel op instagram, waar ik bijna elke dag wel iets plaats. Inmiddels is Yarah alweer 2 jaar geworden en vierden we eind december haar verjaardag. Tijd voor een update dacht ik zo.

Birthday Girl

20 december werd Yarah alweer twee. Tijd vliegt om al zeg ik het zelf. Helaas werd Yarah de dag voor haar verjaardag ziek en had ze 40 graden koorts. Gelukkig viel het op haar verjaardag mee en mocht ze zich wel redelijk goed voelen, maar het was niet super natuurlijk. We vierden het die dag lekker thuis en papa had vrij genomen. Oma kwam ´s ochtends op visite, ik maakte nog wat leuke foto´s en we zijn lekker ergens een broodje gaan eten. Verder heeft ze lekker gespeeld en geslapen ´s middags, want ´s avonds kwam er visite. Yarah was behoorlijk verwend, maar dat mag ook best!

Een echte peuter

Yarah kunnen we wel een echte peuter noemen, zeker nu met haar 2 jaar. Heerlijk bijdehand en veel zelf willen doen. Dat is zo leuk om te zien, maar soms ook frustrerend voor haar als het niet lukt. Ook moet ze leren dat sommige dingen niet mag en dat is dan echt ´niet leuk´ volgens haar. Hihi!

Veel nieuwe woorden

Yarah verteld de laatste tijd erg veel. Er komen allemaal nieuwe woorden bij en soms al hele zinnen. Ook vaak een hoop gebrabbel waar we niks van verstaan of een enkel woord. Wel heel grappig om te horen. Zelf vindt ik het echt genieten om naar haar verhalen te luisteren en dan met de gebaren die ze erbij maakt.

Zo vrolijk

We hebben echt een zonnetje in huis. Oké, we vergeten even haar ochtendhumeur die ze van haar moeder heeft geërft, haha! Yarah is altijd blij en vrolijk. Lachen en zingen doet ze in zichzelf. Ze kan zichzelf goed vermaken met al haar speelgoed en dan zie je haar lachen en blij zijn. Een gelukkig meisje. Natuurlijk is het ook superleuk als mama meespeelt en dat doe ik dan ook heel graag. Zo waren we laatst aan het picknicken in de woonkamer. Dat was wel heel gezellig natuurlijk!

Ik hoop jullie weer wat op de hoogte te hebben gebracht over Yarah. Mocht je nog een vraag hebben of iets willen weten, stel gerust even een vraag in de reacties.

Liefs Wilma

3 thoughts on “Yarah alweer 2 jaar

  1. oh, die lieve Yarah! Wat een prachtige foto van een schattig meisje en wow! wat een taart! Zelf gemaakt? Dat kan je toch zo goed? Genieten van je schatjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge