zomerjassen voor een meisje

Leukste zomerjassen voor een meisje

Voor Yarah ben ik op zoek naar een leuke zomerjas. Af en toe zijn er van die warme dagen dat je toch al een zomerjas aan wilt doen. Tijd om eens te kijken welke zomerjassen er zijn! Er zijn echt veel leuke en hippe zomerjassen voor een meisje, dus dat is moeilijk kiezen! Ga ik voor lief en schattig of toch voor een stoere meisjes jas? Ik laat jullie een aantal zomerjassen voor een meisje zien!

Mijn zoektocht naar een jas voor Yarah is in de maten 86 en 92. De zomerjassen hieronder zullen dan ook in die maten te vinden zijn.

De leukste zomerjassen voor een meisje

8574519406_1_1_18574519406_2_1_1 (1)

Dit leuke stoere zomerjas is van de Zara. Prijs: € 25,95. Ik denk dat hij heel lief en stoer zou staan bij Yarah. Het korte model zou leuk staan op de zomerjurkjes die ze dan draagt. Het zou een lief jurkje net weer wat meer pit geven. Ook staat de kleur lichtblauw heel mooi bij Yarah. Ze heeft mooie lichtblauwe ogen, die zouden dan nog meer uitkomen. Dit vind ik wel één van de leukste zomerjassen voor een meisje.

jottum_jottumb225_67601201_1000white_zomer_2016_front_400jottum_jottumb225_67601201_1000white_zomer_2016_zback_400

Dit lieve zomerjasje is van het merk Jottum. Prijs: €69,99. Ik vind dit echt een heel lief jasje. Met de stipjes en de strikjes aan de voorkant. Zwart wit staat overal bij, dus dat is ook handig! Alleen is hij wel aan de dure kant.

hmprodhmprod (1)

Wauw, wat een mooi en apart zomerjasje van de H&M. Prijs: €29,99 online verkrijgbaar. Ik vind hem heel bijzonder en daar houd ik wel van. De kleuren en het patroon met de strik van boven. Ook de achterkant met die plooi vind ik erg mooi. Eén van de mooiste zomerjassen voor een meisje, alleen zou hij niet overal bij passen denk ik. Ik neem hem zeker in overweging.

 

zomerjassen voor een meisje166083_1

Lieve zomerjas van C&A. Prijs: €19,90. Zo´n zomerjas is altijd goed. Kan overal bij en staat lief. Ook de prijs is heel leuk!  De strikjes aan de zijkanten maken de jas helemaal af. Ik zie Yarah hier zo in lopen.

korte-trenchcoat-met-riem-en-capuchon-oud-roze-meisjeskleding-tq766_2_zc1 (1)1korte-trenchcoat-met-riem-en-capuchon-oud-roze-meisjeskleding-tq766_2_zc2

Deze leuke roze trenchcoat is te koop bij Kiabi. Prijs: €17,00. Ik hou van de kleur roze, dus dan zit je met deze jas wel goed. Het riempje geeft de jas net een extra en die capuchon is ook wel handig. Ik denk dat hij heel lief bij Yarah zou staan, maar ook nog stoer is vanwege het model.

Dit waren dan de leukste zomerjassen voor een meisje die ik tegen kwam. Ook zag ik bij de H&M in de winkel nog een leuk roze jasje liggen die niet op de website staat. Over twee weken hoop ik naar Duitsland te gaan, dus ik wil eerst daar nog een kijkje nemen. Mocht ik daar niet slagen, grote kans dat het dan één van deze zomerjassen gaat worden.

Welke vindt jij het leukst? & heb jij al een zomerjas voor je kind(eren)?

Liefs Wilma

 

 

13 thoughts on “Leukste zomerjassen voor een meisje

  1. Ik vind de denim trenchcoat van de zara super!! Maar helaas hadden ze deze niet in grotere maten :(..
    Oooh dat zomerjasje van de c&a is zo mooi. Hier heeft dochter ook zo’n jasje wel zonder de strikjes :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge