mijn jaar

2017 wordt mijn jaar

2017 wordt mijn jaar. Een jaar met nieuwe gebeurtenissen en nieuwe dromen. Nieuwe plannen. Jij hebt er ook al vast wat in je hoofd. Goede voornemens of doelen waar je aan wilt werken. Zo heb ik ook een heel lijstje. De belangrijkste gebeurtenis is toch wel dat ik opnieuw mama mag worden.

Opnieuw mama worden

In februari (of eerder, dat kan ook natuurlijk) zal ik opnieuw mama mogen worden. Dat is best wel spannend en ook erg bepalend voor de rest van het jaar. Ik kijk er enorm naar uit hoor, laat die baby maar komen. Ik ben best een beetje klaar met zwanger zijn. Hoewel ik nog even geniet van het getrappel in mijn buik, zit mijn buik behoorlijk in de weg. Als de baby geboren is (als alles goed mag gaan) dan zal er heel wat veranderen in ons gezinnetje. We zijn opeens met vier. Dat zal best wel even wennen zijn. Ook vind ik het best spannend hoe Yarah er mee om zal gaan. Hoewel ze nu een enorm lieve poppen-mama is, te cute! Ik denk dat de eerste periode vooral in teken zal staan van een nieuw ritme vinden als gezin.

Feestje van Hout

Afgelopen jaar heb je er al wat van kunnen lezen op mijn instagram pagina. Michiel en ik starten een nieuw bedrijfje in houten home&kids accessoires. Ontzettend leuk en daar hebben we veel mooie plannen voor. Ons bedrijf heet Feestje van Hout. Het staat op het moment nog in de startblokken (laat eerst die baby maar komen ) We hopen hier het komende jaar hard aan te gaan werken. Je kunt allerlei gegraveerde producten bij ons bestellen. Ook gepersonaliseerde producten. Neem zeker eens een kijkje.

Back in shape

Jaa, dat is altijd ook een dingetje voor mij hoor. Ik vind het erg mooi om zwanger te zijn, maar nu vind ik mijn buik stiekem wel heel groot worden. Wegen doen ik expres maar niet te vaak, haha! Het valt trouwens wel mee hoor, alles normaal. Ik hou er alleen niet van. Ik zal enorm blij zijn als ik mijn gewone kleding weer aan kan. Bij Yarah ging het redelijk vanzelf en moest ik zelfs oppassen dat ik niet teveel afviel. Wie weet mag het deze keer weer zo gaan. Duimen maar!

Genieten van mijn gezin

Afgelopen jaar heb ik een fantastisch jaar gehad met mijn gezinnetje. Echt genoten van elkaar. Van Yarah die steeds ouder en wijzer werd, van alle mooie vakanties samen. Avondjes weg met Michiel. Ook dit wil ik graag blijven volhouden het komende jaar, ook als er een baby bij is gekomen. Juist dan!

Dromen volgen

Sjonge wat is het soms moeilijk om precies te weten wat je droom is. Soms moet je daar toch echt even voor gaan zitten, stille tijd nemen en nadenken. Wat wil je precies? Ik ben niet iemand die grote reisdromen heeft bijvoorbeeld. Dat doet mij gewoon niet zoveel. Wel mis ik één ding erg in mijn leven en dat is toch wel een baan. Het gevoel van nuttig zijn en zelf ook geld verdienen. Jaren ben ik moe en niet fit geweest en ik weet dat het nog steeds niet mega goed gaat. (maar hé ik ben ook hoogzwanger) Ik zou toch wel graag een baan hebben in 2017 of echt gaan leren of hard werken aan ons bedrijf, mocht het heel goed gaan. Dit laatste doen we er namelijk toch maar bij nu. Verder heb ik al zoveel en daar ben ik echt gelukkig mee. Een lieve fantastische man en een prachtmeisje en straks ook nog een babyboy. Tijd om nog eens verder te dromen, wat ik nog meer zou willen.

Bloggen en Vloggen

Nou vergeet ik dat helemaal te noemen in het vorige punt. Ik stond laatst stil bij wat ik nou echt leuk vond. Ik bedacht me toen dat bloggen en vloggen toch wel een droom van mij was. En als dat echt zo is, ik daar ook voor moet gaan. Ik zal mijn weg daarin moeten gaan zoeken, maar je zult weer veel meer van mij gaan lezen het komende jaar. Het lijkt me ook zo leuk om jullie op de hoogte te houden van alles. Er is ook zo vaak aan mij gevraagd, Wilma wanneer ga je weer bloggen. Of ik hoorde van mensen waar ik het nooit van had gedacht dat ze ook mijn blog lazen en mijn artikels mistten. Dat vond ik zo leuk om te horen!

Trouwambtenaar

Wauw, dat klinkt goed. Dit jaar gaan mijn schoonzusje en haar vriend trouwen en ik mag gewoon hun trouwceremonie leiden. Echt geweldig! Ik wordt trouwambtenaar voor één dag. Super spannend, maar een hele leuke uitdaging om te doen.

Dit zijn nu toch wel mijn eerste plannen voor het komende jaar en ik hoop dat ik jullie weer een beetje op de hoogte hebt gebracht. Ik hoop snel weer van mij te laten horen.

Liefs Wilma

 

 

5 thoughts on “2017 wordt mijn jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge