twee kindjes

A mom´s diary | hoe gaat dat nou met twee kindjes?

Hey allemaal, hier weer een update van mij. Hoe gaat het op het moment allemaal? Een leven met twee kindjes, is dat nou zo anders dan met één? Hoe doet Yarah het en gaat het goed met de baby?

Hoe gaat het met Romin?

Als ik dit plaats zal Romin alweer 7 weken zijn. Whaaaat?! Ja jongens, de tijd vliegt snel. Dat wist ik al van te voren, want zo ging dat ook bij Yarah. Wat is het toch een lief kindje. Tussen week vijf en zes had Romin een regelweek en wow, die was best wel pittig. Ik sliep slecht en werd half ziek. Romin sliep dus zelf ook erg weinig en wilde constant maar bij me zijn. Niet erg natuurlijk, maar niet altijd handig met een peuter in huis. Die week is weer achter de rug en hebben we onze blije Romin weer terug. Wat lacht hij veel, echt zo leuk! Hij gaat inmiddels ook al geluidjes terug maken en dan smelt ik weg hoor. We genieten dus erg veel van hem en ook de laatste nachten gaan wat beter, Yeey!

Hoe gaat het met mij?

Eigenlijk kon je dat hiervoor al wel een beetje lezen. Met ups en downs. Soms is het gewoon erg pittig, zeker als hij niet slaapt en veel huilt. Bij je wilt zijn en jij je erg slecht voelt. Maar dat gaat ook weer voorbij en dan komt er weer een tijd dat je volop kan genieten, zo dus hier. Nu geniet ik megaveel van hem, wat een lieve schat! Lichamelijk ben ik gewoon nog lang niet de oude. De vraag is natuurlijk tot in hoeverre ik de oude kan worden, want lichamelijk gaat het nooit top. Die echte oude ik is allang weg. Maar wacht maar af, die gaan we dit jaar nog tevoorschijn halen! Kom maar op! Ik heb erg veel zin in vanalles eigenlijk. Zin om dingen aan te pakken. Hoe en wat weet ik niet precies, maar ik ben veel aan het proberen. Ik geniet nu gewoon lekker veel van mijn gezinnetje!

Hoe gaat het met Yarah?

Echt zij is de allerliefste zus die er bestaat. Haha en zeggen met mij nog honderden moeders. Maar echt ik ben zo trots op haar, wat een schat. Zo liepen we gisteren door de kruidvat met de maxicosi. Ik voorop de maxicosi vasthouden en zij hield de achterkant vast. Voetje voor voetje schuifelden we door de winkel. Oh oh. Geweldig toch?! Ze is echt heel lief voor hem. Verder genieten we ook gewoon heel veel van haar. Hoe ze alles doet en beleefd is geweldig. Dan is ze ´boos´ en dan is het weer joepie! Dan krijg ik een kus en dan is het doeg mama. Ik vind et prachtig.

Hoe pittig het moederschap soms is (en vast even in deze fase) het is alles dubbel en dwars waard. Ik vind het zo mooi een waardevol. En ja, ik ben een emo-mama hoor.

Ben jij een emo-mama? 

Liefs Wilma

2 thoughts on “A mom´s diary | hoe gaat dat nou met twee kindjes?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge