ziek

Ik wil ook gezond zijn #4 | ziek, ziek en nog eens ziek

Tijd voor een nieuwe gezondheidsupdate. Alles zit nog steeds niet echt mee. Ik ben veel ziek en het lijkt maar door te gaan zonder eind. De titel zegt het, ik wil ook wel eens gezond zijn. Wat gaan we er aan doen?

Ik ben gelukkig. Ik mag zoveel hebben en dat maakt mij een dankbaar persoon. Toch zou ik graag eens gezond zijn. Het zit niet altijd mee. Zoveel moe zijn, wat vaak gepaard gaat met ziek zijn. Ik wil er graag voor gaan, maar soms zit je in een cirkel die lastig te doorbreken is.

Ik ben de laatste tijd weer veel ziekig. Dan was het griep met koorts, keel- en hoofdpijn. Is het nu weer een buikgriep. Ik ben niet de enige, het heerst eigenlijk overal wel. Mijn weerstand is slecht en dat zorgt ervoor dat ik gewoon heel snel iets op pak. Dat ik weer ziek ben, zorgt er ook voor dat ik even niet heel veel aan mijn blog kan doen. Ik heb er simpelweg even niet veel puf voor. Op dit moment wil ik graag weer beter worden, zodat ik weer echt aan mijn gezondheid kan werken.

Wat leuk nieuws is, is dat ik me heb aangemeld bij een sportschool en elke week wil gaan fitnessen. Ik vind het erg leuk, dus dit moet wel gaan lukken. Het eten gaat vaak met ups en downs bij mij. Zo schrijf ik de ene keer dat ik heel gezond eet en de andere keer weer niet. Nu is het een beetje gemiddeld, maar het moet veel beter. Een punt om aan te werken dus. Ik heb veel blogs op gezocht die gaan over gezond eten. Voor mij moet het eigenlijk allemaal niet te moeilijk zijn. Lekker en makkelijk recept dus. Ook ben ik op zoek naar tussendoortjes die gezond zijn. Ik kan niet tegen tarwe dus eigenlijk moet ik ook spelt eten. Ik heb een lage bloedsuikerspiegel en moet dus niet teveel suiker naar binnen werken. Hier ga ik de komende tijd weer hard mijn best voor doen.

Ik hoop dat het met mijn gezondheid snel weer beter mag gaan en ik weer veel blogjes kan schrijven voor jullie. Ook lijkt het me leuk om weer meer video´s op te nemen, maar dit kost nou eenmaal iets meer werk.

Let´s do this, ik can do it!

Heb jij nog een leuk recept of een leuke blogtip over gezond eten? Laat het me weten in een reactie.

Liefs Wilma

11 thoughts on “Ik wil ook gezond zijn #4 | ziek, ziek en nog eens ziek

  1. Sterkte! Wat vervelend dat het even niet zo goed gaat. Voor mij werkt het trouwens veel soep te eten. Dit kan als lunch, diner of als tussendoortje en er zitten veel vitamines en vezels in. Ik maak ook vaak een grote pan soep en dan vries ik een deel in porties in en eet zo tussendoor een kommetje soep. Op mijn blog staan een aantal recepten maar heel internet staat bol van de gezonde soepjes dus je vindt er vast wel iets :).
    Hanna @ eenbezigbijtje onlangs geplaatst…Tussen wal en schipMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge