fotoalbum

Yarah´s fotoalbum van fotofabriek

Ik wilde al een tijdje het fotoalbum van Yarah´s tweede levensjaar maken. Echt van die klusjes die lang blijven liggen, maar stiekem best leuk zijn. In samenwerking met Fotofabriek maakte ik een prachtig album. Het duurde helemaal niet lang voordat hij klaar was en dat was heel fijn. Ik wilde hem graag af hebben voordat de baby geboren was. Hij is prachtig geworden. Kijk je mee?

Wat veel foto´s had ik van Yarah. Dat herkennen mama´s vast wel. Alles van je kindje moet worden vastgelegd, zo ben ik tenminste. Dat was heel wat uitzoek. Gelukkig was ik al wat langer van plan een album te bestellen, dus ik had al wat foto´s uitgezocht. Aangezien ik bijna zou bevallen, wilde ik het wel heel graag af hebben voordat de baby geboren zou zijn. Dan zou ik er toch iets minder tijd voor hebben. Gelukkig was dat geen probleem. Met het fotoprogramma van Fotofabriek had ik het album al snel in elkaar. Helemaal niet moeilijk.

fotofabriek

Fotofabriek is als beste getest en dat geloof ik direct. Het is een prachtig album. Scherpe foto´s en mooi papier. Ook de levering was erg snel en dat is extra leuk. Als je zo´n mooi album gemaakt hebt, wil je hem het liefst zo snel mogelijk in je handen houden, toch?

Allemaal mooie herinneringen

Al die mooie herinneringen die je dan tegenkomt. Wat was Yarah nog een klein meisje toen ze één was. Wat is ze dan nu al een hele dame, hihi! Zo leuk om al die foto´s terug te kijken. Heel fijn om de mooiste momenten verzameld te hebben in een mooi fotoalbum.

It´s the little moments together

that make the best memories forever

Het fotoalbum heeft 24 bladzijden. Ik heb dus heel simpel voor elke maand twee bladzijden gerekend. Je kon uit vele sjablonen kiezen. Dat was fijn, want ik had bij sommige maanden zoveel foto´s. Het fotoalbum wat ik koos was gedrukt in hardcover 30×30 cm. De software kan je gratis downloaden van de site.

fotoalbum

 

Mocht je ook een fotoalbum willen maken bij Fotofabriek? Klik dan hier.

Liefs Wilma

One thought on “Yarah´s fotoalbum van fotofabriek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge