Ons zoontje is geboren!

Afgelopen maandag 6 februari is ons zoontje Romin geboren. Hoe gaat het met ons?

Romin is afgelopen maandag geboren om 17.36 in het ziekenhuis in Goes. Hij weegt 3480 gram. Het was een erg snelle en pittige bevalling, maar ik kijk er erg goed op terug. Romin zijn doopnamen zijn Roïn Mairen. We zijn God ontzettend dankbaar dat alles zo goed mocht gaan en zijn nu heerlijk aan het bijkomen met ons gezin. Met mij gaat het ook goed, al moet ik goed opletten dat ik mijn rust neem. Als je al een kindje rond hebt lopen, is dat net iets lastiger. Yarah doet het super goed als grote zus en daar ben ik mega blij om. Ik hoop gauw weer wat van ons te laten horen! Nu ga ik fijn genieten van de kraamtijd die vast zo voorbij vliegt.

Liefs Wilma

7 thoughts on “Ons zoontje is geboren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge